کتاب مبانی کنترل کیفیت و بهره وری
Women's clothing size
Size | XS | S | M | L |
---|---|---|---|---|
Euro | 32/34 | 36 | 38 | 40 |
USA | 0/2 | 4 | 6 | 8 |
Bust(in) | 31-32 | 33 | 34 | 36 |
Bust(cm) | 80.5-82.5 | 84.5 | 87 | 92 |
Waist(in) | 24-25 | 26 | 27 | 29 |
Waist(cm) | 62.5-64.5 | 66.5 | 69 | 74 |
Hips(in) | 34-35 | 36 | 37 | 39 |
Hips(cm) | 87.5-89.5 | 91.5 | 94 | 99 |
With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.
Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.
توجه به کیفیت و بررسی مشخصه های آن در ویژگی های محصول و یا خدمات و انطباق آن ها با آن چه که مطلوب و از پیش تعیین شده است، از دیرباز در میان انسان ها مورد اهمیت واقع بوده است . بنابراین مفهوم عملی کیفیت از دیر با توسط انسان قابل درک بوده است. همزمان با انقلاب صنعتی، مفهوم کیفیت و روند عملیاتی شدن آن دچار دگرگونی شد و با گذشت زمان تکامل یافت و اساس علم کیفیت را پایه ریزی نمود.
در این درس در ابتدا مفاهیم ، اصول و تاریخچه کیفیت بیان می گردد ، سپس در فصل دوم اصول و ابزارهای موجود در حوزه مدیریت کیفیت یکپارچه معرفی می شوند .در فصل سوم برخی مدل های کیفیت جهت کنترل کیفیت محصولات و یا خدمات و همچنین برخی مفاهیم آماری کاربردی درعلم کنترل کیفیت ارائه می گردد. در فصل چهارم فلسفه کنترل کیفیت آماری و روش هایی که بر این مبنا ارائه شده اند بیان می شوند. در فصل پنجم اصول طراحی نمودارها کنترل برای مشخصه های متغیر فرایند ها بیان می شود و نهایت در فصل ششم به سیستم های مدیریت کیفیت اشاره شده است.
لازم به ذکر است این کتاب بر اساس سر فصل های مصوب شورای برنامه ریزی درسی علمی- کاربردی تهیه و تنظیم شده است.
مشخصات
- موضوع
- مدیریت
- مولف
- مهدی عابدی ، فاطمه کنگی
- ناشر
- آها
- شابک
- 978-600-7535-08-0
- تعداد صفحات
- 144
- قطع کتاب
- وزیری
- نوع جلد
- شومیز
- سال چاپ
- 1395
- نوبت چاپ
- 2
نظر دهید