کتاب پذیرایی و تشریفات در ضیافت های رسمی
کتاب پذیرایی و تشریفات در ضیافت های رسمی اثر محمد حنیفه بهرام پور ، محسن عبدالهی آرا توسط انتشارات مهکامه منتشر شده است.
Women's clothing size
Size | XS | S | M | L |
---|---|---|---|---|
Euro | 32/34 | 36 | 38 | 40 |
USA | 0/2 | 4 | 6 | 8 |
Bust(in) | 31-32 | 33 | 34 | 36 |
Bust(cm) | 80.5-82.5 | 84.5 | 87 | 92 |
Waist(in) | 24-25 | 26 | 27 | 29 |
Waist(cm) | 62.5-64.5 | 66.5 | 69 | 74 |
Hips(in) | 34-35 | 36 | 37 | 39 |
Hips(cm) | 87.5-89.5 | 91.5 | 94 | 99 |
With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.
Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.
فهرست مطالب :
1- تعاریف
2- اصول تشریفات
3- اصول رفتاری
4- چند اصل مهم در تشریفات
5- اصول معمول در برگزاری ضیافت ها
6- اصول معمول برای شرکت در ضیافت ها
7- آیین مقررات پرچم
8- تقسیم بندی ضیافت ها
9- بوفه و انواع آن
10- انواع صبحانه
11- انواع ضیافت های رسمی
12- انواع منوهای ضیافت
13- انواع میان وعده در ضیافت ها
14- شیوه ی پذیرایی در ضیافت ها
15- انواع میز جلسات
16- تدرکات اجلاس ها و ضیافت ها
17- انواع ظروف مورد استفاده در ضیافت ها
مشخصات
- موضوع
- مدیریت
- مولف
- محمد حنیفه بهرام پور ، محسن عبدالهی آرا
- ناشر
- مهکامه
- شابک
- 2_ 09_8731_600_978
- تعداد صفحات
- 190
- نوع جلد
- شومیز
- سال چاپ
- 1396
- نوبت چاپ
- 1
نظر دهید