کتاب پایه و اساس هتل های پنج ستاره
کتاب پایه و اساس هتل های پنج ستاره اثر علی اصغر رضایت توسط انتشارات مهکامه منتشر شده است.
Women's clothing size
Size | XS | S | M | L |
---|---|---|---|---|
Euro | 32/34 | 36 | 38 | 40 |
USA | 0/2 | 4 | 6 | 8 |
Bust(in) | 31-32 | 33 | 34 | 36 |
Bust(cm) | 80.5-82.5 | 84.5 | 87 | 92 |
Waist(in) | 24-25 | 26 | 27 | 29 |
Waist(cm) | 62.5-64.5 | 66.5 | 69 | 74 |
Hips(in) | 34-35 | 36 | 37 | 39 |
Hips(cm) | 87.5-89.5 | 91.5 | 94 | 99 |
With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.
Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.
فصل های کتاب :
بخش اول - قسمت ظرفشویی_ نگاره تشکیلات_ شرح وظایف_ مقررات و ضوابط بخش خدمه_ مسئولیت محوطه ها_سازمان برنامه ریزی پرسنل_ تفکیک شغل_ مواد شیمیایی و شوینده
بخش دوم - شرح وظایف مدیران_ توضیح در ارتباط با شرح وظایف_مدیر عامل_معاون یا مدیر داخلی_ مدیر غذا و نوشابه_ مدیر پذیرش_ رئیس امور مالی_ مدیر بازاریابی_ مدیر تبلیغات روابط عمومی _مدیر های تور.همایش.خانه داری.کارگزینی. مهندسی انتظامات.شب. مقیم .عصر تدارکات.آموزش. رستوران های هتل و شغل های مختلف پرسنل
بخش سوم - تعدادی واژه های مورد استفاده آشپزخانه و رستوران_رنگ ها_ گیاهان خوراکی_ لبنیات_ حبوبات_نان_میوه_ تخم مرغ_ گوشت. ماهی .سبزیجات. ادویه . گیاهان معطر _نوشیدنیها. مایع های ترش کننده.غذاهای اشتها آور. روغن آشپز خانه.مواد معطر و تعدادی لغات برای اعضای رستوران
بخش چهارم - انواع لیوان ها _ بخش انگلیسی
مشخصات
- موضوع
- مدیریت
- مولف
- علی اصغر رضایت
- ناشر
- مهکامه
- شابک
- 0_93_2827_964_978
- تعداد صفحات
- 325
- قطع کتاب
- وزیری
- نوع جلد
- شومیز
- سال چاپ
- 1393
- نوبت چاپ
- 2
نظر دهید