افزودن به فهرست علاقه‌مندی‌ها
اضافه به مقایسه0

کتاب آیین تشریفات و مدیریت پذیرایی

مرجع:
دسته بندی: مدیریت
مولف
مرضیه ایزدیان
ناشر
ساکو
‎ریال1,200,000
Size chart
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

نام تجاری:
توضیحات

کتاب آیین تشریفات و مدیریت پذیرایی دربردارنده مطالب زیر است:

  • نمایشگاه
  • آشنایی با برخی آداب و تشریفات دیپلماتیک
  • آداب میهمانی
  • تجمع‌ها
  • کارهای مقدماتی در تشریفات
  • تشریفات در روابط عمومی
  • ارتباط کلامی و غیر کلامی
  •  آشنایی با مفاهیم تشریفات
  • آین سرود و پرچم ملی

مقدمه

فصل اول: آشنایی با مفاهیم تشریفات

تشریفات چیست؟.............................................................. 8

ضرورت رعایت اصول تشریفات.................................. 11

قانون‌ و اصول طلایی تشریفات...................................... 12

قانون طلایی تشریفات...................................................... 12

اصول نقره‌ای (کاربردی) تشریفات................................ 13

فصل دوم: ارتباط کلامی و غیر کلامی

مهارت‌های ارتباطی........................................................... 18

ارتباطات کلامی.................................................................. 18

ارتباط غیرکلامی................................................................. 21

فصل سوم: تشریفات در روابط عمومی

تشریفات پذیرایی در روابط عمومی............................ 32

مراحل تشریفات در روابط عمومی.............................. 33

مراحل اصلی تشریفات..................................................... 34

اصول تشریفات در روابط عمومی................................ 37

آیین تشریفات اجرایی جایزه‌دهندگان.......................... 39

گل و کاربردهای آن........................................................... 40

فصل چهارم: کارهای مقدماتی در تشریفات

دعوت‌نامه............................................................................. 44

کارت ویزیت....................................................................... 45

فصل پنجم: تجمع‌ها

آشنایی با انواع تجمع گردهمایی................................... 50

کنفرانس................................................................................. 51

کنگره...................................................................................... 51

سمپوزیوم............................................................................. 52

سمینار.................................................................................... 53

کمیسیون................................................................................ 53

کمیته....................................................................................... 54

پرزیدیوم............................................................................... 54

پلنوم....................................................................................... 55

میزگرد.................................................................................... 55

مناظره..................................................................................... 56

نکته‌هایی در خصوص برگزاری جلسه‌ها.................... 58

نکته‌های مهم ورود و شرکت در جلسه....................... 63

  نکته‌هایی در خصوص مکان تشکیل جلسه............... 64

انتخاب محل نشستن......................................................... 65

شکل میز................................................................................ 66

فرم صندلی............................................................................ 67

رنگ در طراحی محیط..................................................... 67

فصل ششم: آداب میهمانی

پذیرایی در میهمانی‌ها....................................................... 72

اصول روامند (رایج) در برگزاری میهمانی‌ها............. 72

تقسیم‌بندی میهمانی‌ها....................................................... 76

میهمانی‌های روز................................................................. 76

میهمانی‌ بعد از ظهر و شب............................................. 77

میهمانی شام......................................................................... 79

نحوه چیدمان وسایل روی میز....................................... 80

سرویس‌هاوآداب کلی‌پذیرایی‌در مهمانی‌های‌رسمی........................... 84

فصل هفتم: آشنایی با برخی آداب و تشریفات دیپلماتیک

نگاهی گذرا به تشریفات دیپلماتیک............................. 92

مصونیت دیپلماتیک.......................................................... 94

برخی آین و آداب دیپلماتیک........................................ 96

آیین تقدیم استوارنامه........................................................ 96

آیین پیشکش گل................................................................ 96

امضای دفتر یادبود............................................................. 97

مبادله پیام و تماس تلفنی و فرستادن ایمیل............... 98

جشن‌ها و عزاداری‌ها......................................................... 100

فصل هشتم: نمایشگاه

تعریف نمایشگاه................................................................. 106

تاریخچه نمایشگاه............................................................. 107

پیشینه نمایشگاه در ایران.................................................. 108

انواع نمایشگاه...................................................................... 109

مزیت‌های نمایشگاه........................................................... 113

بررسی‌های پیش از نمایشگاه.......................................... 113

مشخصات‌و ویژگی‌ها‌و وظایف راهنمایان‌وکارکنان غرفه...................................... 114

ویژگی‌های یک مدیر نمایشگاه...................................... 117

اهداف شرکت‌ها برای حضور در نمایشگاه................ 118

طراحی غرفه شرکت‌ها در نمایشگاه............................. 120

برنامه‌ریزی ملاقات‌ها و روشهای تماس و ارتباط عمومی با مراجعه‌کنندگان غرفه‌ها...................... 121

عوامل کامیابی در نمایشگاه............................................. 123

سویه‌های مختلف نمایشگاه............................................ 126

اطلاع‌رسانی و تبلیغات...................................................... 126

بازاریابی بین‌المللی............................................................. 127

پی‌‌آیندهای به دست آمده از برپایی و شرکت در نمایشگاه و شیوه‌های ارزیابی عملکرد.............................. 128

فصل نهم: آین سرود و پرچم ملی

آیین‌های نواختن سرود ملی............................................ 132

ایستارهای(موقعیت‌های)نواخته‌شدن سرود ملی....... 132

نگرش‌های مربوط به نواختن سرود ملی..................... 133

آیین‌تشریفات نشان‌رسمی‌جمهوری‌اسلامی ایران..... 133

پرچم....................................................................................... 133

مشخصات پرچم................................................................. 133

آیین برافراشتن و پایین آوردن پرچم............................ 134

پیشگامی پرچم.................................................................... 136

نکته‌هایی در استفاده از پرچم......................................... 137

جایگاه پرچم........................................................................ 137

نگرش‌های مربوط به پرچم رسمی................................ 138

آیین سوگند پرچم.............................................................. 139

منابع........................................................................................ 141

منابع ویراستاری..................................................................142

ادامه مطلبShow less
جزئیات محصول
ساکو-ایزدیان

مشخصات

موضوع
مدیریت
مولف
مرضیه ایزدیان
ناشر
ساکو
شابک
-84-6067-600-978
تعداد صفحات
142
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1393
نوبت چاپ
3
نظرات
بدون نظر

نظر دهید

  • ارزش خرید:
  • کیفیت کالا:
این کالا را با استفاده از کلمات کوتاه و ساده توضیح دهید.
نظرات (0)
تاکنون هیچ نقدی از طرف کاربران نوشته نشده.

سایر ویژگی‌ها

موضوع
مدیریت
مولف
مرضیه ایزدیان
ناشر
ساکو
شابک
-84-6067-600-978
تعداد صفحات
142
قطع کتاب
وزیری
نوع جلد
شومیز
سال چاپ
1393
نوبت چاپ
3
محصولات مرتبط

فهرست

جستجوی پیشرفته

جستجو

مشاهده همه محصولات
محصولی پیدا نشد

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ثبت نام / ورود