کتاب فیزیولوژی ورزشی 1 انرژی و تغذیه
Women's clothing size
Size | XS | S | M | L |
---|---|---|---|---|
Euro | 32/34 | 36 | 38 | 40 |
USA | 0/2 | 4 | 6 | 8 |
Bust(in) | 31-32 | 33 | 34 | 36 |
Bust(cm) | 80.5-82.5 | 84.5 | 87 | 92 |
Waist(in) | 24-25 | 26 | 27 | 29 |
Waist(cm) | 62.5-64.5 | 66.5 | 69 | 74 |
Hips(in) | 34-35 | 36 | 37 | 39 |
Hips(cm) | 87.5-89.5 | 91.5 | 94 | 99 |
With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.
Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.
شرح :
اين كتاب براي دانشجويان رشته تربيتبدني و علوم ورزشي در مقطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكترا به عنوان منبع دروس «فيزيولوژي ورزشي 1 و 2» به ارزش 2 واحد براي هر مقطع تدوين شده است.
فهرست :
ديباچه مترجم
مقدمه مؤلفان
بخش اول: تغذيه، اساس عملكرد انسان
فصل اول: كربوهيدراتها، چربيها و پروتئينها
فصل دوم: ويتامينها، مواد معدني و آب
فصل سوم: تغذيه بهينه براي فعاليتهاي ورزشي
بخش دوم: انرژي فعاليت جسماني
فصل چهارم: ارزش انرژي غذايي
فصل پنجم: آشنايي با انتقال انرژي
فصل ششم: انتقال انرژي در بدن
فصل هفتم: انتقال انرژي در تمرين
فصل هشتم: اندازهگيري انرژي مصرفي در انسان
فصل نهم: دفع انرژي هنگام استراحت و فعاليت بدني
فصل دهم: دفع انرژي هنگام راه رفتن،نرم دويدن، دويدن و شنا كردن
فصل يازدهم: تفاوتهاي فردي و اندازهگيري ظرفيتهاي انرژي
بخش سوم: دستگاههاي تحويل و مصرف انرژي
فصل دوازدهم: ساختار و عملكرد ريوي
فصل سيزدهم: تبادل و انتقال گازي
فصل چهاردهم: پويايي تهويه ريوي
فصل پانزدهم: دستگاه قلبي ـ عروقي
فصل شانزدهم: تنظيم و هماهنگي قلبي ـ عروقي
فصل هفدهم: ظرفيت كاركردي دستگاه قلبي ـ عروقي
فصل هجدهم: عضله مخطط: ساختار و عمل
فصل نوزدهم: كنترل عصبي حركت انسان
فصل بيستم: دستگاه درونريز و تمرينهاي ورزشي
مشخصات
- موضوع
- ورزش و تغذیه
- مولف
- ویلیام دی مک آردل ، فرانک آی کچ ، ویکتور ال کچ
- ناشر
- سمت
- مترجم
- اصغر خالدان
- شابک
- 978-964-459-489-2
- تعداد صفحات
- 632
- قطع کتاب
- وزیری
- نوع جلد
- شومیز
- سال چاپ
- 1396
- نوبت چاپ
- 12
نظر دهید